Se cer demisii dupa Targul International de Turism din SUA. Andrei Muraru, reactie dura: ,,Este scandalos si rusinos6Foto© realitatea.net

Se cer demisii dupa Targul International de Turism din SUA. Andrei Muraru, reactie dura: ,,Este scandalos si rusinos

, 13 știri, 74 vizualizări

Un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Consulatului General al României la New York privind participarea țării noastre la Târgul de Turism Travel and Adventure Show a provocat un val de ironii, oamenii remarcând standul care includea o draperie neagră pe care au fost prinse, cu cleme, fotografii color printate pe o hârtie de format A4. Ulterior, postarea a fost ștearsă, iar Ministerul Turismului a transmis că decorul este specific acestei manifestări, pe formatul târgului.

„Mi se pare rușinos și scandalos ceea ce s-a întâmplat, pentru că nu am văzut pe nimeni până acum care să își asume pe deplin ceea ce s-a întâmplat acolo și nicio demisie. Din punctul meu de vedere, este imposibil ca lucrurile să rămână astfel. Cine a organizat participarea la târg trebuie să răspundă, adică cine se face vinovat și trebuie să se ia măsuri”, a declarat ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, pentru Libertatea.

Acesta a precizat că „este clar că vorbim despre Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, mai exact despre Direcția Generală Turism, Marketing și Dezvoltare din cadrul acestui minister, care a și propus participarea la acest târg și care a și contractat acest stand la începutul anului”.