U-BT Cluj - Rapid București 84-70, în finala Cupei României la baschet masculin14Foto© video.gsp.ro

U-BT Cluj - Rapid București 84-70, în finala Cupei României la baschet masculin

, 16 știri, 19 vizualizări

Aproximav 8.000 de adversari a avut Rapid în această seară pe BT Arena din Cluj Napoca. Pornită cu șansa a doua, pe terenul "monstrului", U-BT Cluj, care atrage trofeele ca un magnet, echipa din Giulești a început curajos, încercând să-și marcheze teritoriul. Primul sfert a fost echilibrat, era de așteptat.

În ciuda a ceea ce se întâmplă în clasamentul ligii interne. Bucureștenii au arătat atitudine, au ținut cu dinții de fiecare atac, au încercat să se apere agresiv, să nu dea foarte multe oportunități clujenilor. Conștienți de faptul că adversarul are doar victorii pe plan intern în acest sezon, fiind calificat și în sferturile EuroCup.

Petrilevicius a fost foarte bun din diverse zone, dar Fitzpatrick a luat caimacul în primul sfert. Mai ales pe final. Un "capac" savurat zgomotos fix în fața băncii de rezerve a ardelenilor, apoi un coș de 3 puncte ce-au bătut suneria de final a primului sfert. Un vișiniu al Rapidului ce nu e pe placul "Șepcilor roșii", aducând aminte de culoare rivalilor din oraș, de la fotbal, de la CFR, tocmai de aceea în momentele dificile pentru trupa lui Mihai Silvășan, galeria și sala au amplificat nivelul decibelilor.