Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani de către un coleg9Foto© stirileprotv.ro

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani de către un coleg

, 14 știri, 4 vizualizări

În dimineața zilei de vineri, în timp ce se desfășurau repetițiile, actorul Marius Rogojinschi a îndreptat o armă de airsoft către colegul său, Răzvan Amitroaie, fiul celebrului Cezar Amitroaie. În ciuda intențiilor de a simula un foc de armă, proiectilul special confecționat pentru acest sport a lovit actorul în ochiul stâng, determinându-l să cadă pe podea, șocat, potrivit Monitorul de Botoșani.

Colegii de scenă au reacționat prompt și l-au transportat pe tânărul actor la Serviciul de Urgențe, unde a fost supus mai multor examinări medicale.

„În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni", a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani, potrivit Botoșăneanul.