Un barbat din Pitesti si-a uitat in autobuz o borseta cu mii de euro, lire si lei, dar si aproape 80 de grame de aur5Foto© observatornews.ro

Un barbat din Pitesti si-a uitat in autobuz o borseta cu mii de euro, lire si lei, dar si aproape 80 de grame de aur

, 7 știri, 55 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care purta în borsetă mii de euro și lire și bijuterii din aur a anunțat, vineri, în jurul orei 12:00, la Secția 4 Poliție Pitești că a uitat într-un mijloc de transport în comun borseta ce conținea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei, precum și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Acesta nu a putut da polițiștilor mai multe detalii cu privire la numărul de înmatriculare sau traseul autobuzului, transmite news.ro.

"Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au mobilizat exemplar și au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport și a persoanei care și-ar fi însușit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliției, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat polițiștilor borseta în cauză, cu întreg conținutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate", informează, sâmbătă, oficialii Poliției județene Argeș.