Un șofer de tir din România care se uita la film în timp ce conducea a omorât un bărbat în Franța3Foto© stirileprotv.ro

Un șofer de tir din România care se uita la film în timp ce conducea a omorât un bărbat în Franța

, 4 știri, 45 vizualizări

Un accident de circulație a avut loc pe 7 martie la Saint-Goin (Pyrénées-Atlantiques): un camion care transporta porumb s-a ciocnit cu un utilaj de construcții. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost ucis.

Accidentul de la Saint-Goin (Pyrénées-Atlantiques) a făcut vâlvă. Șoferul unui camion , un român în vârstă de 23 de ani care locuiește în Spania,  a pierdut controlul vehiculului său înainte de a intra în coliziune cu un alt camion, un utilaj de construcții, pe un drum departamental. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost ucis în urma coliziunii, potrivit Sud-Ouest.

Joi, 14 martie, după ce a fost spitalizat, tânărul șofer a fost dus la Parchetul din Pau (Pyrénées-Atlantiques) pentru a fi prezentat în fața instanței de judecată, în timp ce a fost deschisă o anchetă judiciară pentru "omor involuntar". Potrivit primelor informații furnizate de procuratură, șoferul camionului, care transporta porumb, a ieșit brusc de pe șosea. Tânărul le-a spus anchetatorilor că se uita la un film când s-a produs coliziunea. Șoferul a spus că nu se uita la ecran, ci doar asculta filmarea, scrie ladepeche.fr.