Vlăduța Lupău este însărcinată! Când urmează să nască artista4Foto© bzi.ro

Vlăduța Lupău este însărcinată! Când urmează să nască artista

, 6 știri, 28 vizualizări

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară, este însărcinată, aceasta anunțând acum cea mai mare împlinire pe plan personal. Frumoasa interpretă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Adrian Rus, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape trei ani. Vlăduța Lupău a făcut fericitul anunț tocmai de Bunavestire, iar fanii nu au mai contenit să o felicite.

Fără doar și poate, faptul că Vlăduț Lupău urmează să devină mamă este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Astăzi, de Buna Vestire, îndrăgita artista a făcut marele anunț și anume că urmează să aducă pe lume un copil, ea și soțul ei devenind părinți pentru prima dată. Din câte se pare, și artista dar și fanii au așteptat cu nerăbdare acest moment unic din viața ei!

Vineri, 25 martie, Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a dat vestea cea mare pe contul personal de Instagram! Astfel, cu ocazie acestei sărbători importante, Vlăduța le-a mărturisit fanilor ei că este însărcinată. Îndrăgita artista în vârstă de 31 de ani a făcut public anunțul chiar pe contul de socializare, încă de la primele ore ale dimineții.