Ce spune Iga Swiatek despre pierderea locului 1 WTA. „Mi-am pierdut tot controlul”4Foto1Video© stirileprotv.ro

Ce spune Iga Swiatek despre pierderea locului 1 WTA. „Mi-am pierdut tot controlul”

, 4 știri, 17 vizualizări

Ostapenko, locul 21 mondial și favorită 20, s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, după un meci care a durat o oră și 48 de minute.

„Jelena joacă bine împotriva mea. Întotdeauna a făcut-o. Dar sunt surprinsă că nivelul meu s-a schimbat atât de mult în timpul meciului. De obicei, când joc prost, joc prost la început și apoi revin sau rezolv problema. De data aceasta, s-a întâmplat exact opusul. Nu știu ce s-a întâmplat, dar brusc mi-am pierdut tot controlul. Nu știu de ce am început să fac atât de multe greșeli. De obicei știu ce trebuie să fac în astfel de situații, simt ce greșesc. De data aceasta, nu înțeleg... greșelile mele au fost atât de mari. Nu am nici cea mai mică idee de ce", a spus Iga Swiatek citată de news.ro.

„A fost grozav. Dar, pe de altă parte, a devenit obositor. Trebuie să reușesc să fac ceea ce îmi spune echipa mea și ceea ce vorbesc marii jucători precum Roger (Federer), Novak (Djokovici) și Rafa (Nadal): să mă concentrez pe turnee și nu pe clasamente. De obicei nu acord atenție statisticilor, dar de fapt îmi plac.