Alexandra Stan dezvăluie motivul pentru care a divorțat după doar 5 luni5Foto© libertatea.ro

Alexandra Stan dezvăluie motivul pentru care a divorțat după doar 5 luni

, 6 știri, 30 vizualizări

Alexandra Stan, adevărul din spatele eșecului căsătoriei sale!  Succesul internațional a dispărut brusc, după un scandal cu violență fizică în care a fost victimă, și nici în dragoste nu are prea mult noroc. Diva ce s-a bucurat o perioadă de succes imens pe meridianele lumii, a explicat de ce a divorțat neașteptat, la doar cinci luni după nuntă.

Anul acesta l-a cunoscut pe Emanuel Necatu, i-a devenit fulgerător soț și tot anul acesta s-a produs și divorțul. Alexandra Stan și-a luat inima-n dinți și a vorbit despre ce a dus la rupture neașteptată. Solista  a recunoscută că a luat decizia într-un moment vulnerabil al vieții sale și că s-a măritat dintr-un impuls cu un bărbat pe care tocmai îl cunoscuse.

”Încet, încet, relația s-a deteriorate. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat.