Camelia Bălțoi trăiește live Formula 1 la Marele Premiu de la Imola, duminică ȋn direct la Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 15:454Foto© jurnalul.ro

Camelia Bălțoi trăiește live Formula 1 la Marele Premiu de la Imola, duminică ȋn direct la Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 15:45

, 6 știri, 13 vizualizări

„Am intrat în lumea exclusivistă a cailor putere și totul în jurul meu și al echipei e impresionant. Circuitul de la Imola poartă amprenta lui Senna, fanii sunt conștienți de asta și emană o energie pe care nu am mai întâlnit-o în altă parte. Secundă cu secundă se întâmplă ceva aici, iar ziua, deodată, nu mai are suficiente ore pentru a transmite toate întâmplările la care suntem martori.

Am ajuns unde orice fan de Formula 1 își dorește să ajungă: am pășit, la propriu, pe pistă. Aici este, clar, locul vitezei! Urmăriți-ne în acest weekend pentru a vedea ce se întâmplă pe circuitul istoric de la Imola. Fanii Formula 1 din România au un loc asigurat în Universul Antena. Pentru că Antena e Formula 1 în România!”, a dezvăluit Camelia Bălțoi.

După ce Lando Norris și McLaren au demonstrat că cei de la Red Bull nu sunt de neînvins, acum concurența se anunță și mai aprigă. Ferrari vine cu upragde-uri masive la cursa de pe teren propriu și vor fi ajutați de sutele de mii de fani ce vor asista pe circuitul italian în tot weekendul cursei. Marele Premiu de la Imola se vede astfel: