Larisa Uță ar fi fost înșelată de Alin Oprea. Ce a găsit fosta soție a artistului în telefonul lui7Foto1Video© bzi.ro

Larisa Uță ar fi fost înșelată de Alin Oprea. Ce a găsit fosta soție a artistului în telefonul lui

, 8 știri, 26 vizualizări

Larisa Uță susține că ar fi fost înșelată de Alin Oprea, în timpul mariajului, găsindu-i în telefon imagini care dovedesc aceasta. Fosta soție a artistului a dat recent detalii despre aceasta în podcastul găsduit de Bursucu. Deranjat de afirmațiile făcute de fosta soție, Alin Oprea a ieșit la atac fiind destul de virulent.

Alin Oprea și Larisa s-au cunoscut în anul 1997. Doi ani mai târziu s-au căsătorit și au devenit părinții a doi copii, Melisa și Adrian. În anul 2021, cei doi soți și-au anunțat divorțul. De atunci și până acum, artistul a fost aproape tot timpul dispus să ofere detalii despre căsnicia lui și motivele care au dus la ruptură, însă nu același lucru s-a întâmplat și în cazul Larisei. Ei bine, după ce încercat să fie cât mai rezervată în declarații, femeia a ieșit public și a spus tot, potrivit Cancan.

La 3 ani de la divorțul de Alin Oprea, Larisa Uță a ieșit pentru prima dată public și a fost dispusă să dezvăluie și partea ei de poveste. Cei doi au divorțat în anul 2021, divorț care s-a lăsat cu scandal, acuze de infidelitate și dispute legate de bani. Femeia a povestit șocul prin care a trecut atunci când ar fi găsit în telefonul artistului mai multe imagini intime cu altă femeie.